Coaching

  1. Is er teveel gedoe en te weinig plezier in je werk?
  2. Blijven de zaken die er werkelijk toe doen te lang liggen?
  3. Twijfel je regelmatig aan de zin van je inspanningen?
  4. Sta je te vaak alleen in je ambities en wensen?
  5. Weet je dat er meer in je zit dan er nu uitkomt?
  6. Durf je de situatie waar je nu in zit recht aan te kijken? 

Ga dan samenwerken met een coach om met je aangeboren creativiteit en vindingrijkheid de antwoorden te vinden op de uitdaging of opdracht waar je nu voor staat.

De essentie van coaching

Coaching helpt je om in nieuwe, lastige of uitdagende situaties versneld je weg te vinden en geeft je het stuur stevig in eigen handen. Het helpt je om keuzes te maken en knopen door te hakken; je route te bepalen en op koers te blijven. Zodat je effectief, met impact en energie kunt doen wat je te doen hebt.

Lees meer over het wat, waarom en hoe van coaching in de flyer, die je hier kunt downloaden

Model voor coaching

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is CTI-model-300x204.png

Eva Monen, Manager SKVR

In 5 minuten had Marga door wat ze moest vragen om to the point te komen, zodat we meteen aan de slag konden gaan. Ze heeft het vermogen om op onconventionele en zeer creatieve manieren naar oplossingen te zoeken. Marga is streng, maar oordeelt nooit, zodat ik me vrij voel te zijn en te denken wie ik ben, ook in mijn tekortkomingen. Ze creëert een sfeer en ruimte, waarop je bijna het idee hebt dat je goede vrienden bent, maar weet toch een professionele afstand te bewaren. Hierdoor voel je je vrij om helemaal jezelf te zijn, je nergens voor te generen en je niet beoordeelt te voelen. Daardoor was er echt tijd en ruimte voor reflectie.

Mijn coachprofiel

Profiel Marga Rijken