Open Opleidingen

Voor ICM heb ik een aantal programma’s ontwikkeld waar je je open op kunt inschrijven. Een grote groep docenten is verantwoordelijk voor de uitvoering ervan.

icm-partners-logo

 

Opleiding Positieve Psychologie

Wil je vanuit talenten en positieve ervaringen kijken naar het gedrag van mensen? De positieve psychologie richt zich op het ontwikkelen van iemands krachten. Met de opleiding ICM Positieve Psychologie kun je technieken en interventies toepassen om de zelfredzaamheid en het probleemoplossend vermogen van jezelf en anderen te vergroten. Je ontdekt wat positieve psychologie voor jou persoonlijk betekent en kunt het welzijn van jezelf en van anderen positief beïnvloeden.

Meer informatie

 

Persoonlijk Leiderschap

Wil jij meer grip op jezelf, je werk en je omgeving? In deze training vergroot je je persoonlijk leiderschap en leer je richting te geven aan je eigen leven. Bewustwording van je drijfveren, talenten en waarden helpt je beter onderbouwde keuzes te maken. Daarmee benut je je eigen kwaliteiten optimaal in het dagelijks leven en in je werksituatie. Je realiseert vanuit je eigen kracht je doelen zodat je minder wordt geleefd, meer energie hebt en kunt zijn wie je wilt zijn.

Meer informatie

 

Opleiding Appreciative Inquiry

Je voert een verandering door als oplossing voor een probleem in de organisatie en loopt tegen weerstand aan. De mensen in de organisatie zien belemmeringen in hun praktijk en ontmoedigen elkaar. De verandering komt hierdoor niet op gang. Maar je wilt het probleem oplossen. Appreciative Inquiry is een veranderstrategie die uitgaat van het vergroten van successen in plaats van het repareren van fouten. Tijdens de training Appreciative Inquiry ontwikkel je vaardigheden om de verandering aan te pakken op een manier die leidt tot betrokkenheid van de mensen. Met deze nieuwe onderzoekende aanpak versterk je jouw organisatie met duurzaam resultaat.

Meer informatie