Open Opleidingen

Voor en met andere bedrijven heb ik programma’s ontwikkeld voor het versterken van eigen leiderschap. De volgende opleidingen worden openbaar aangeboden:

 

MyQuest logoQuestTrek, driedaagse leiderschapsreis

 

Een QuestTrek zet mensen aan het doen. Het is een frisse, diepgaande en actieve training. Je gaat drie dagen de natuur in, zonder telefoon en internet. In kleine groepen wordt je persoonlijk en intensief begeleid. Ervaren coaches stimuleren je creativiteit en leiderschap met behulp van bewezen technieken uit oa de positieve psychologie, co-active coaching en motiverende gespreksvoering. De systematische opbouw  versterkt authentiek leiderschap en kan van de QuestTrek een life changing event maken. Nieuwsgierig geworden?

Download hier de Flyer

 

icm-partners-logoOpleiding Positieve Psychologie

 

De positieve psychologie richt zich op het ontwikkelen van iemands sterktes en talenten. Met de opleiding ICM Positieve Psychologie leer je technieken en interventies toepassen om de zelfredzaamheid en het probleemoplossend vermogen van jezelf en anderen te vergroten.

Download hier de flyer

 

RadarVertigePensioenhike

exclusief voor medewerkers van het UWV

De Pensioenhike is een maatwerk QuestTrek voor mensen die vlak voor hun pensioen staan. Je ontmoet er mensen die in een vergelijkbare situatie zitten. Je stimuleert elkaar en helpt elkaar om nieuwe plannen te maken en een nieuwe invulling te vinden. Je ontdekt je kernwaarden, talenten en drijfveren. Wat energiebronnen in je leven zijn en wat energievreters. De training geeft je inzicht in wat voor jou écht belangrijk is.

Download hier de flyer