Open Opleidingen

Positief Leiderschap

The task of great leadership is to create an alignment of strengths in ways that make a system’s weaknesses irrelevant.”- David Cooperrider

Wil je leren hoe je een omgeving creëert:

  • Die inspirerend is en waarin met energie en betrokkenheid gewerkt wordt.
  • Waarin mensen werken met hun sterktes, in plaats van te worstelen met hun zwaktes.
  • Waarin goede resultaten worden geleverd.
  • Waar gedoe niet doorsuddert, maar adequaat wordt opgepakt.
  • Waar je er niet alleen voor staat, omdat er een klimaat is waarin je samen, ieder vanuit eigen rol en verantwoordelijkheid, bijdraagt aan het geheel.
  • Waar je allemaal ervaart dat je met zinvolle zaken bezig bent.

Als je wilt leren hoe je dit op een persoonlijke wijze doet en waarbij dit allemaal op een logische manier met elkaar wordt verbonden, is deze opleiding interessant voor jou.

Klik hier door naar de website van Uiterwaarden.

 

 

Positieve Psychologie

Voor ICM heb ik de opleiding ontwikkeld, die al 8 jaar succesvol draait.

De positieve psychologie leert je hoe je op een structurele manier meer welbevinden en geluk kunt brengen in je leven. Niet de snelle kicks, maar de voortdurende ondertoon van kwaliteit, plezier en zingeving in je leven.  Met deze opleiding leer je wat positieve psychologie voor jou persoonlijk betekent en kun je het welzijn van jezelf en van anderen actief en positief beïnvloeden.

Meer informatie

 

Testimonials

Marga weet met veel enthousiasme op afwisselende wijze de leerstof over te brengen, dit werkt inspirerend.

Marga is een zeer gepassioneerde trainer die een onwaarschijnlijke hoeveelheid parate kennis met zich mee draagt. Je kan ondersteunen wanneer nodig en uitdagen wanneer het kan. Kortom dit vereist enorm veel kennis en empathisch vermogen. Daarom in één woord geweldig! En niet te vergeten een schat van een mens.

Marga weet heel goed de behoefte van de groep aan te voelen en zich daarop aan te passen.

Marga neemt je mee op een hele mooie reis. Zeer begaan, haar passie, haar leven.. dat merk je aan haar manier van lesgeven, super.

Kwam soms wat chaotisch over en paste het programma ter plaatse aan als (een deel van de groep) daar behoefte aan had.

Ik vind Marga een hele fijne, vriendelijke trainer. Ze is vanaf moment één vriendelijk naar ons allen en gaf mij het gevoel dat het ‘goed is zo’. Wat een heel welkom gevoel is. Ze is inspirerend door alle verhalen die ze kan vertellen, maar ook gewoon door te zijn wie ze is. Ze maakt het leven net wat luchtiger.